Gebe Bilgilendirme Sınıfında Plates Eğitimi
22 Mart 2019

Hastanemize başvuran tüm gebelerin doğum öncesi ve doğum sonrası dönemlerine ilişkin bilgi sahibi olmalarını ve sağlıklı doğum eylemini gerçekleştirmeleri amacıyla hastanemizde “Gebe Bilgilendirme Sınıfı” açılmıştır. Gebe Bilgilendirme Sınıfımız da anne adaylarına yönelik sertifikalı ebemiz İlkay YAĞLI tarafından eğitim verilmektedir. Doğum eylemi, ağrı yönetimi ile baş etmeleri amacıyla pilates, yoga ve benzeri aktiviteler Uzman pilates hocamız Gözde DEMİR gerçekleştirmektedir. Ayrıca gebelikte beslenme ile ilgili de diyetisyenimiz Ebru DOĞANAY tarafından verilmektedir.
Tüm anne adaylarını bu eğitim programına katılmaya davet ediyoruz. Katılım ücretsiz olup ayrıntılı bilgiye Ebe İlkay YAĞLI’yı arayarak ulaşabilirsiniz.
Telefon: 0232 616 87 87 Dahili: 4168